Standardside

Afdelingsbestyrelse aflyste juletræsfest i Ellemarken i Køge

15. november 2012:

Når jeg læser om al den uro det har skabt, at et flertal i en afdelingsbestyrelse i Egedalsvænge har aflyst den årlige juletræsfest i afdelingen, bringer det en erindring frem, om hvad der i 2002 skete i den store almene boligafdeling, Ellemarken i Køge:

Dette er hvad der skete:

På det årlige beboermøde i 2002 i Ellemarken, hvor der skulle vælges formand og 4 medlemmer til afdelingsbestyrelsen, stillede en beboer med tyrkisk baggrund, Bülent Uysal, op til formandsposten.

Bülent Uysal fik et flertal af de fremmødte beboeres stemmer.

Resultatet af den demokratiske, og lovlige afstemning faldt så ikke i god jord hos visse af de fremmødte beboere, deribland den kandidat til formandsposten, der fik et mindretal af beboeres stemmer. Denne kandidat var en del af den siddende afdelingsbestyrelse.

Umiddelbart efter den afholdte pause, trådte den siddende afdelingsbestyrelse frem på talerstolen og meddelte at de ville trække sig ud af afdelingsbestyrelsen, fordi Bülent Uysal var valgt til formand for afdelingsbestyrelsen.

På dette tidspunkt var man på beboermødet igang med, og endnu ikke færdig med dagsordenspunktet: Valg af bestyrelsesmedlemmer.

Der skulle vælges 4 medlemmer til afdelingsbestyrelsen

Her gik dirigenten så ind og afsluttede beboermødet !

Dirigenten (en forvaltningskonsulent ansat i forretningsførerselskabet DAB) afsluttede på ulovlig vis beboermødet, trods at man kun havde nået at behandle ca. halvdelen af beboermødets dagsordenspunkter.

 

 

 

ikke færdiggjort                                                                                     fortsættelse kommer snart

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE